Reactie plaatsen

Reacties

Jonquil
8 dagen geleden

Via een kennis hoorde ik over de foto’s van Lisanne. De 2 in 1 potret shoot van mn zoons heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Wat ontzettend gave foto! De foto’s werden super snel bewerkt! Nog een extra foto bewerking was ook geen probleem. Bedankt voor de goede en snelle service

Chalana spee
een maand geleden

Al heel lang stond er hoog op mijn lijstje een buiten fotoshoot. Ik ben gaan zoeken naar een fotograaf die bij ons past en kwam bij lisanne terecht. Opslag verliefd op de foto’s die op de site/ Facebook/insta stonden. Ik kreeg direct een wauw gevoel en ben in gesprek gegaan. Ik kreeg snel reactie en het voelde goed. Doordat onze zoon doof geboren is en hierdoor soms lastig te communiceren is, is het toch een gok om te zien of er goede foto’s komen. En dat zijn ze zeker geworden! Wat een geduld en rust nam je mee waardoor hij zich op zijn gemak voelde.

Wij gaan mooie lijsten kopen en deze komen zeker aan de muur. Nogmaals bedankt.

Amy
een maand geleden

Lisanne was vanaf het eerste contact vriendelijk en warm, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Haar professionele en tegelijkertijd persoonlijke benadering creëerde een ontspannen sfeer, wat essentieel was voor het vastleggen van deze speciale momenten. Ze is in staat om zowel haar eigen creatieve inbreng te bieden als open te staan voor mijn eigen ideeën. Lisanne luisterde aandachtig naar mijn wensen en ideeën. Haar aanwijzingen waren duidelijk en gemakkelijk te volgen, en ze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het hele proces.

De zwangerschapsfoto's die ik mocht ontvangen, zijn werkelijk prachtig en zullen voor altijd een dierbare herinnering zijn. Bedankt!

Emmelie en Buddy
2 maanden geleden

We zijn super blij met de fotoshoot en foto's van Lisanne. Ze nam uitgebreid de tijd, wist hele mooie plekjes die wij nog niet kende en het was ook erg gezellig. We vonden het contact met haar ook erg fijn want ze reageert heel snel op berichtjes wat erg prettig is als je veel moet regelen voor je bruiloft. Dezelfde dag kregen we al wat foto's op de app en de rest volgende ook erg snel.
Zeker een aanrader!
Nogmaals bedankt Lisanne!!

Familie vanEs
3 maanden geleden

Wat een heerlijke ontspannen fotoshoot hadden wij met Lisanne, in het bos/zandverstuiving in Driebergen! Inmiddels prijken de foto's op canvas aan de muur, wat ern prachtige eindresultaat. Echt een aanrader!!! Lisanne heeft echt oog voor detail en kon prima met iedereen overweg!

Wesley
3 maanden geleden

Lisanne heeft de foto's gemaakt op onze bruiloft en we zijn superblij met het eindresultaat. Het voorgesprek was heel fijn en de dag zelf was nog eerder aanwezig dan we hadden afgesproken. De kwaliteit van de foto's is erg goed en de dag na de bruiloft stuurde ze ons al een kleine preview, echt geweldig. We kunnen iedereen Lisanne aanraden.

Saskia
4 maanden geleden

Super blij met de mooie foto's die Lisanne van ons gezin heeft genomen. Ze had zich goed voorbereid, dus de foto's waren zo geschoten en een dag later hadden we de foto's. Super blij mee! Bedankt Lisanne!

Angela Hessing
4 maanden geleden

Wat een fantastische fotos zijn er gemaakt van mijn zoon en dochter als samen. De kids voelde zich erg op hun gemak en Lisanne was heel lief voor ze. De duo foto is enorm leuk geworden en krijgt straks een mooie plek bij ons in de woonkamer. De kwaliteit is heel hoog en we kregen de fotos erg snel. Super fijn Ik heb een nieuw adres erbij voor het maken van fotos.

Kelsey Terstegen
5 maanden geleden

Vandaag een 2 in 1 potret shoot gehad! Wat ontzettend! Ook kregen we nog meerdere foto’s van onszelf en meerdere foto’s samen. De foto’s werden ook super snel bewerkt! Bedankt voor de goede en snelle service

Coby
5 maanden geleden

Wij hebben een leuke mini shoot gehad bij lisanne. Het was een ontspannen sfeer en de foto's zijn ontzettend mooi geworden. De grote glimlach om de grapjes die Lisanne maakte zijn geweldig. Erg blij met het resultaat.