Reactie plaatsen

Reacties

Tamara
4 dagen geleden

We hebben een hele fijne shoot gehad bij Lisanne. Binnen no time hadden we ontzettend veel leuke en mooie foto’s van onze jongens (0 en 2) en ons samen.
Daarna ook super snel de fotos binnen!

Minishoots zijn zeker een aanrader met jonge kids!

Wij komen nog een keer terug.

Marloes Spilker van Amstel
een maand geleden

Lisanne zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer tijdens het fotograveren. Hierdoor onstaan er spontane en mooie foto's.


We hebben nu 3 keer een shoot gehad en zijn hele tevreden en blije klanten en komen zeker nog een keer terug!

Wendy
een maand geleden

Wat ben ik blij met de foto’s! We konden snel terecht om voor Moederdag nog een mooie shoot te doen. Lisanne stelde mijn kinderen zo op hun gemak dat de foto’s er in no time perfect op stonden. De volgende dag hadden wij de foto’s al binnen en ze zijn prachtig! Super bedankt voor de goede service, we komen snel een keer weer terug! Bedankt lisanne !

Melanie
een maand geleden

Puberfotografie. Daar wordt niet vaak aan gedacht, maar hoe bijzonder is deze fase waarin kinderen zich ontpoppen tot volwassenen?
Ergens tussen stoer en onzeker in, weet Lisanne mijn dochter op haar gemak te stellen en juist zowel haar kracht als haar kwetsbaarheid, die beide zo kenmerkend zijn in deze unieke tijd, vast te leggen.

Echte foto's en geen selfies. Dank je wel dat je zo'n respectvolle en ongedwongen sfeer wist te creëeren waarin dit prachtige resultaat tot stand kon komen!

Jorieke
2 maanden geleden

Zo ontzettend blij met de foto's van Lisanne! Ze zet een fijne, ontspannen sfeer neer, wat leidt tot ongedwongen en natuurlijke plaatjes. Het resultaat is nog veel mooier dan ik had kunnen hopen!

Debby hoogendijk
2 maanden geleden

Gisteren bij Lisanne geweest voor een duo portretfoto van onze meiden. Wat een warm welkom. We voelde ons gelijk op ons gemak. En de foto's, prachtig. Vandaag al binnen. Onze complimenten . Lisanne dank je wel ❤️

Merry Helly Mirontoneng
2 maanden geleden

Vandaag mijn prachtige foto's ontvangen van Lisanne, wij zijn er heel erg blij mee. Al heel lang wilde ik een profiel foto laten maken van mijn gezin. En niet iedereen kan het zo fotograferen. En zij heeft het precies vastgelegd zoals ik/wij het wilden. Snel gemaakt en snel verstuurd gekregen. Wij zij super blij!

Floortje Van Baast
3 maanden geleden

Erg lieve fotograaf! Lisanne heeft onze kleine man gefotografeerd en wat zijn we blij.. erg lieve fotograaf vol met passie. Wij zijn early birds & Lisanne ontzettend dankbaar. Dit zijn de lichtpuntjes in deze zware tijd X nogmaals bedankt

Danielle Post
3 maanden geleden

Vorige week vrijdag was onze grote dag en wie anders dan Lisanne kon dit vast leggen! Mijn man en ik houden beiden niet van poseren, maar Lisanne wist ons erg op ons gemak te stellen en heeft echt de mooiste foto’s gemaakt. Ja we moesten poseren maar ook mooie spontane foto’s! We trouwden in de avond op de feest locatie en dit was nieuw voor Lisanne maar ze gaat een uitdaging niet uit de weg. Ook van de ceremonie prachtige foto’s! Dus mocht je nog twijfelen? Niet doen! Meteen een afspraak maken met deze topper!

Kelly
4 maanden geleden

Na twee familieshoots waarbij we naast het ontzettend fijne contact met Lisanne ook prachtige, spontane maar zeer zeker ook professionele foto's hebben mogen ontvangen hebben we twee weken geleden Lisanne uitgenodigd voor een newborn shoot. Met de komst van onze zoon en vierde gezinslid wilde we ons nieuwe gezin vastleggen in het moment. Lisanne heeft al onze wensen laten uitkomen. Ze neemt alle tijd, zowel voor ons als ouders, maar zeer zeker ook voor de kinderen. Ze is erg creatief met de poses en varieerd veel! Juist wat belangrijk is of wat je graag terug wilt zien legt ze op een mooie, rustige en liefdevolle manier vast. We zijn enorm blij met het resultaat en kijken uit naar toekomstige shoots! Bedankt!