Reactie plaatsen

Reacties

Kelly
17 dagen geleden

Na twee familieshoots waarbij we naast het ontzettend fijne contact met Lisanne ook prachtige, spontane maar zeer zeker ook professionele foto's hebben mogen ontvangen hebben we twee weken geleden Lisanne uitgenodigd voor een newborn shoot. Met de komst van onze zoon en vierde gezinslid wilde we ons nieuwe gezin vastleggen in het moment. Lisanne heeft al onze wensen laten uitkomen. Ze neemt alle tijd, zowel voor ons als ouders, maar zeer zeker ook voor de kinderen. Ze is erg creatief met de poses en varieerd veel! Juist wat belangrijk is of wat je graag terug wilt zien legt ze op een mooie, rustige en liefdevolle manier vast. We zijn enorm blij met het resultaat en kijken uit naar toekomstige shoots! Bedankt!

Anne
3 maanden geleden

Lisanne is een hele fijne fotografe met alle geduld om kinderen te fotograferen! Ook stelde ze de jongens erg op hun gemak.
Daarnaast had ze veel spullen bij zich voor aankleding voor de Newbornshoot.
Fijne en snelle communicatie ook!

Mireille Zijderveld-Jonkman
4 maanden geleden

Lisanne is een vakvrouw, ze vangt precies spontane de momenten en de foto’s zijn haarscherp. Wij waren met ons gezin van 9 volwassenen, en zonder moeite heeft Lisanne een prachtige reportage gemaakt bij het Henschotermeer. De foto’s werden in een paar dagen opgestuurd. Wij konden niet kiezen dus hebben de hele serie afgenomen. We komen zéker terug bij LR-fotografie!

Marije
4 maanden geleden

Leuke shoot in de Soesterduinen met het gezin. Fijn contact vooraf en naderhand. Het weer hielp op de geplande datum niet mee, maar de dag erna lukte het alsnog. Mooie foto’s, ontzettend blij mee!

Kim
4 maanden geleden

Nogal kort dag een berichtje gestuurd met de vraag of Lisanne foto’s kon maken van ons dochtertje als ze geboren zou worden.
Meteen vanaf het begin al heel fijn contact!
Omdat ons dochtertje geboren zou worden in de maand dat lisanne vrij had gepland kwam het niet zo goed uit maar lisanne dacht vanaf het begin al goed mee en heeft zelfs haar vrije maand wat korter gemaakt zodat ze bij ons foto’s kon nemen.
Tijdens de Newborn shoot had lisanne heel veel geduld en vond het niet erg om even te wachten tot de fles was gegeven of de krampjes van ons dochtertje over waren.
Hele fijne ervaring gehad en uiteindelijk ook hele mooie foto’s!
We kregen de zelfde dag nog een voorproefje en een week later hadden we alle foto’s bewerkt en wel binnen!
Zeker een aanrader!

Jonquil
6 maanden geleden

Via een kennis hoorde ik over de foto’s van Lisanne. De 2 in 1 potret shoot van mn zoons heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Wat ontzettend gave foto! De foto’s werden super snel bewerkt! Nog een extra foto bewerking was ook geen probleem. Bedankt voor de goede en snelle service

Chalana spee
6 maanden geleden

Al heel lang stond er hoog op mijn lijstje een buiten fotoshoot. Ik ben gaan zoeken naar een fotograaf die bij ons past en kwam bij lisanne terecht. Opslag verliefd op de foto’s die op de site/ Facebook/insta stonden. Ik kreeg direct een wauw gevoel en ben in gesprek gegaan. Ik kreeg snel reactie en het voelde goed. Doordat onze zoon doof geboren is en hierdoor soms lastig te communiceren is, is het toch een gok om te zien of er goede foto’s komen. En dat zijn ze zeker geworden! Wat een geduld en rust nam je mee waardoor hij zich op zijn gemak voelde.

Wij gaan mooie lijsten kopen en deze komen zeker aan de muur. Nogmaals bedankt.

Amy
7 maanden geleden

Lisanne was vanaf het eerste contact vriendelijk en warm, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Haar professionele en tegelijkertijd persoonlijke benadering creëerde een ontspannen sfeer, wat essentieel was voor het vastleggen van deze speciale momenten. Ze is in staat om zowel haar eigen creatieve inbreng te bieden als open te staan voor mijn eigen ideeën. Lisanne luisterde aandachtig naar mijn wensen en ideeën. Haar aanwijzingen waren duidelijk en gemakkelijk te volgen, en ze zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het hele proces.

De zwangerschapsfoto's die ik mocht ontvangen, zijn werkelijk prachtig en zullen voor altijd een dierbare herinnering zijn. Bedankt!

Emmelie en Buddy
8 maanden geleden

We zijn super blij met de fotoshoot en foto's van Lisanne. Ze nam uitgebreid de tijd, wist hele mooie plekjes die wij nog niet kende en het was ook erg gezellig. We vonden het contact met haar ook erg fijn want ze reageert heel snel op berichtjes wat erg prettig is als je veel moet regelen voor je bruiloft. Dezelfde dag kregen we al wat foto's op de app en de rest volgende ook erg snel.
Zeker een aanrader!
Nogmaals bedankt Lisanne!!

Familie vanEs
8 maanden geleden

Wat een heerlijke ontspannen fotoshoot hadden wij met Lisanne, in het bos/zandverstuiving in Driebergen! Inmiddels prijken de foto's op canvas aan de muur, wat ern prachtige eindresultaat. Echt een aanrader!!! Lisanne heeft echt oog voor detail en kon prima met iedereen overweg!