Reactie plaatsen

Reacties

Nelia
24 dagen geleden

Een zeer geslaagde zwangerschapsfotoshoot met ons gezin gehad in de Soesterduinen. Lisanne had veel leuke ideeën en de sfeer was heel relaxed. Tussen het maken van de foto's door konden onze jongens van 6 jaar oud even ravotten, waardoor het voor hen ook ontspannen was. Lisanne is heel prettig in de omgang met kinderen en zorgt ervoor dat het maken van foto's ook voor hen heel leuk is. Wij zijn erg blij met de mooie foto's!

Laura
2 maanden geleden

Nog mooier dan verwacht waren de fotos die wij hebben ontvangen van onze new born shoot. Na de zwangerschapshoot gehad te hebben, was het tijd voor de newborn shoot, wij hadden er alle vertrouwen in! Wat een geduld heeft Lisanne, je kan ook merken dat ze echt geniet van de foto's die ze maakt. Lisanne haalt alles eruit wat erin zit. Een absolute aanrader!

Manon
2 maanden geleden

Wij zijn super blij met de prachtige foto's die Lisanne heeft gemaakt tijdens onze newborn shoot. Het contact met Lisanne verliep enorm soepel en vlot. Ze had heel veel geduld en stelde onze kleine helemaal op haar gemak. Daarnaast heeft ze veel leuke ideeën en nam ze alle tijd voor ons. Wij zijn enorm dankbaar voor dit mooie aandenken!

Lizzy
3 maanden geleden

Lisanne is echt een top fotograaf! Zowel onze zwangerschaps shoot als de newborn shoot door haar laten vast leggen en wat een fantastisch mooie plaatjes zijn het geworden. Onze dochter was helemaal op haar gemak bij Lisanne en ze heeft enorm veel geduld. Wat ook heel fijn is is dat er ruimte is voor eigen ideeën/inbreng. Enorm dankbaar dat we deze bijzondere momenten voor altijd door Lisanne vastgelegd hebben!

Laura
4 maanden geleden

Wat een topfotograaf is Lisanne.
Met al mijn vragen over de locatie en kleding heeft ze me keer op keer advies gegeven. Tijdens de shoot was er een ontspannen sfeer wat voor prachtige foto's heeft gezorgd, de foto's hadden wij ook binnen een paar dagen al ontvangen. Ik kijk nu al uit naar de volgende fotoshoot.

Daisy
4 maanden geleden

Wat een topper ben jij! In zo korte tijd zulke mooie foto’s nemen van mijn dierbaarste bezit! Een herinnering voor het leven waar ik opa’s en oma’s maar vooral mezelf heel erg blij mee maak! Fotoshoots zijn tot nu toe altijd een drama geweest, maar jij stelde de kids zo op hun gemak dat ze zich ontzettend thuis voelde en precies deed wat je zei met als resultaat natuurlijk top plaatjes!! Echt enorm dankbaar en zelfs nog wat foto’s extra, dat is echt een kadootje, dankjewel voor je tijd en liefde!

Naomi van der Vliet
4 maanden geleden

Fantastische fotoshoot in de Soesterduinen gehad. Mijn kinderen waren erg ontspannen en op hun gemak. Leuk dat we de schommel mochten uitproberen! Lisanne heeft veel passie voor het fotograferen en dat merk je in de ideeën die ze heeft en hoe ze met de kinderen omgaat. Erg blij met de gemaakte foto’s! Zeer mooie bewerking van de foto’s en een heel dierbaar resultaat!

Cindy Stasse
5 maanden geleden

Lisanne kwam bij ons 8 dagen oude dochter voor een newborn shoot.
Ze had haar hele stijling mee genomen en maakte in ons huis in no time een studio.
Onze kleine meid was ontzettend wakker maar Lisanne had erg veel geduld en liefde voor onze kleine meid en heeft haar zelf een half uur gewiegd en zo viel ze in slaap. Wij zijn onwijs blij met de prachtige foto's. Dit kan niemand ons nog afnemen.
Heel dankbaar.
Lisanne: je bent een professionele fotograaf en je merkt dat je affiniteit hebt met baby's / jonge kinderen.

Ruth
6 maanden geleden

Zo blij met de foto’s die LR fotografie van ons gezin heeft gemaakt. Lisanne werkt heel rustig, flexibel, heeft plezier met de kinderen en laat je je meteen op je gemak voelen! Er is een gezellige ongedwongen sfeer en dat zie je ook terug in de foto’s!
De kinderen hadden ook plezier in het maken van foto’s en er was ruimte voor hun grapjes en spel tussendoor! Enorm fijne beleving en prachtige foto’s als resultaat! Echt een aanrader

Fam. Arnoldus
7 maanden geleden

Wat een leuke ervaringen en herinneringen hebben wij aan onze zwangerschaps- en newbornshoot! Lisanne stelt je op je gemak, heeft leuke ideeën, staat open voor eigen inbreng en neemt de tijd om er echt wat moois van te maken! We zijn erg blij met onze mooie foto's. We kunnen Lisanne van harte aanbevelen!