Mijn naam is Lisanne Pellegrom - Rebergen, het gezicht achter LR-fotografie. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in het mooie, bosrijke Zeist. Tweeënhalve dag per week werk ik als Senior Pedagogisch medewerker bij een kinderopvangorganisatie in Houten. Ik doe dit werk al ruim 20 jaar en vind het leuk mijn jarenlange ervaring met kinderen te gebruiken tijdens de shoots. Ook fotografeer ik voor Stichting Earlybirds te vroeg geboren kindjes en hun gezinnen in het ziekenhuis. Heel dankbaar vrijwilligerswerk!

Fotograferen is een grote passie van mij. Het klinkt cliché maar ik zou willen dat mijn ogen foto's konden maken. Ik dénk in foto's. Na 9 jaar is deze uit de hand gelopen hobby een tweede baan te noemen en een geweldig leuke afwisseling met het werken in de kinderopvang. Ik kan er heerlijk mijn creativiteit in kwijt. Bij mij kun je jezelf zijn, no-nonsens en ongedwongen. Niks moet en bijna alles mag! Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht en op verschillende locaties. Dit kan bij mij thuis zijn, bij jou thuis of op een toffe buitenlocatie. Zo ben ik bijvoorbeeld veel te vinden in de bossen rondom Zeist en de Soesterduinen. 

Je kunt bij mij dus terecht voor allerlei soorten shoots, geen uitdaging is te gek en ik sta open voor eigen wensen en ideeën.
Wil je weten wat ik zoal fotografeer? Kijk dan bij 'Portfolio'. Ik hoop je snel te zien!