Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

What to expect?

 || Bruidsreportage ||
Jullie trouwdag, één van de mooiste dagen in jullie leven staat voor de deur.
Wat tof dat ik daar misschien wel onderdeel van mag zijn! In een kennismakingsgesprek bekijken we of ik de ‘klik’ ben die jullie zoeken. Ik wil geen vreemde zijn op jullie huwelijk maar onderdeel van het geheel en de dag echt met jullie meebeleven. Ik hoor graag jullie verhaal en wensen aan. We bespreken hoe we jullie dag het best in kunnen vullen en waar jullie voorkeuren naar uit gaan.
Ben ik degene waar jullie naar zoeken? Dan ben ik graag van de partij! Terwijl jullie op en top genieten en je in het zonnetje laten zetten, leg ik de mooiste momenten vast. Ongedwongen en spontaan mooie herinneringen voor later vastleggen, gewoon zoals jullie zijn!
Foto’s van het aankleden, de make-up, het trouwkapsel, de familie die jullie voor het eerst als bruidspaar zien. De geloften, de kus, het wegpinken van een traantje… allemaal bijzondere momenten op jullie mooiste dag! Ik ben er graag onderdeel van! Neem voor meer informatie contact met mij op, ik beantwoord jullie vragen graag.

 

|| Newbornreportage ||
Nieuwe werelbewoners! Zo klein, zo kwetsbaar en toch ook zo snel groot! Leg jullie ienieminigeluk vast middels een newbornshoot.
Ik kom lekker bij jullie thuis fotograferen waarin jullie en de kleine fijn in jullie eigen omgeving zijn. Er zijn al zoveel indrukken te verwerken! In ongeveer 2 uur tijd leg ik jullie en jullie kleintje(s) vast. Ik breng hierbij leuke accessoires mee. Inmiddels heb ik mijn eigen ervaringen in het fotograferen van bepaalde poses maar er is altijd ruimte voor eigen inbreng! Komt er een voeding, huilbui of vieze luier tussendoor? Geen enkel probleem, we wachten gewoon tot de kleine er weer klaar voor is!

 

|| Zwangerschapsreportage ||
Ben je zwanger en wil je je mooie buik laten vastleggen? Vanaf een week of 36 is je buik op zijn mooist en kun je je verlof beginnen met een leuke fotoreportage! Natuurlijk is je partner ook van harte uitgenodigd mee te doen tijdens deze bijzondere shoot.
Ik kom een uur bij je fotograferen en neem mooie accessoires en jurken mee. Ook is het mogelijk een zwangershoot op een buitenlocatie te fotograferen. Mag ik na de zwangershoot ook op baby-fotovisite komen? Dan ontvang je €10,- korting op de newbornshoot!
Neem alvast een kijkje in mijn portfolio!

 

|| Familiereportage ||
Ongedwongen met de hele familie op de kiek? Lekker ontspannen en speels, met ruimte voor eigen ideeën,
1 uur fotograferen op een locatie naar keuze.

 

|| Cakesmash! ||
De eerste verjaardag van je kind is altijd een heel bijzondere! Leg deze gebeurtenis blijvend vast op een leuke manier en gebruik de foto’s voor bijvoorbeeld de feestuitnodiging!
We hebben een uur de tijd en beginnen eerst met wat gewone foto’s om vervolgens helemaal los te gaan tussen de slingers, ballonnen en taart! Nadien kan er lekker gebadderd worden in een zinken teil.
(taart exclusief, inclusief voor €27,50 via www.facebook.com/tastycreationsmw).

 

|| “Klein geluk”- fotografie ||
 Niet iedere zwangerschap verloopt vlekkeloos, zo ook niet iedere geboorte.
Wanneer jullie kindje te vroeg geboren is, is het ook mogelijk foto’s door mij te
laten maken in het ziekenhuis (Utrecht en omgeving).
Ik fotografeer jullie start, de intieme momentjes met jullie kleintje(s),
de apparatuur om jullie heen, de verzorgingsmomentjes, het buidelen…
Kortom, jullie samenzijn. Deze reportages bied ik kostenloos aan
(enkel vraag ik vergoeding voor de reis/parkeerkosten) en jullie zullen hierbij alle foto’s 
bewerkt en digitaal ontvangen. Hopelijk kunnen deze foto’s hoop en troost bieden
en steunen bij de verwerking van de te vroege start van jullie kindje.

 

Kijk voor prijsinformatie bij de tarieven!