Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Recensies

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Marije Kuenen Marije Kuenen uit Odijk schreef op 23 januari 2016 om 9:10 pm:
Wij kregen een kadobon voor een newborn fotoshoot. Supergave foto's gemaakt door Lisanne en ook een hele snelle service. De volgende dag kregen we al foto's doorgestuurd. Wij zijn echt ontzettend blij met de mooie foto's!!! 🙂
Marina & Camiel Kruiswijk Marina & Camiel Kruiswijk schreef op 19 december 2015 om 8:39 am:
Lisanne heeft onze bruidsreportage gemaakt. Al zelfs dezelfde avond kregen we al verschillende foto's doorgestuurd. 5 dagen naar de bruiloft kregen we alle foto's, bewerkt en wel, via de mail. We zijn ontzettend blij met de foto's en kijken terug op een prachtige dag! Lisanne ontzettend bedankt voor je ideeën, geduld en prachtige foto's!!
Tom en Nicole Tom en Nicole uit Houten schreef op 25 oktober 2015 om 7:45 pm:
Lisanne heeft bij ons zowel zwangerschap als new born foto's gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Ze noemt zichzelf hobby-fotograaf, maar het resultaat is erg professioneel. Ze is erg geduldig met de kinderen en respecteert onze keuze om niet alles overal te plaatsen. Een echte aanrader voor mooie foto's en een leuke prijs.
Stefan en Marion Roels Stefan en Marion Roels uit Leusden schreef op 31 augustus 2015 om 7:51 pm:
Wat een enorm gaaf resultaat! Lisanne is een vakvrouw! We hebben een erg leuke en ontspannen fotoshoot gehad in de Soesterduinen. Lisanne geeft aan wat zij leuke en mooie "fotosituaties" vindt, maar heeft ons ook de ruimte gegeven voor eigen inbreng. Het resultaat is werkelijk super! Wat zijn wij hier blij mee! Dank je wel Lisanne en heel veel succes met je toekomstige opdrachten! Marion, Stefan, Imme en Tijn.
Amber Amber uit IJsselstein schreef op 1 augustus 2015 om 8:03 pm:
Lisanne heeft bij ons een new born shoot gedaan. En het resultaat mag er wezen! Geweldige foto's van onze meiden! Lisanne heeft veel geduld en neemt echt de tijd voor je. Lisanne heeft zelf ideeën en er is genoeg ruimte voor eigen ideeën. Enorm blij met de foto's!
Livia Rijntalder Livia Rijntalder uit Soest schreef op 28 juli 2015 om 9:50 am:
Lisanne heeft product foto's voor mijn website www.lievenhip.nl gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat. Mooie foto's van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Zeker een aanrader!
Denise en Henry Denise en Henry uit Utrecht schreef op 26 juli 2015 om 7:47 pm:
Wij zijn super blij met de mooie foto's die Lisan van mijn zwangerschap en ons ventje heeft gemaakt. Lisan maakt mooie foto's en heeft leuke ideeën. Ze is lief en vooral geduldig met de kids. Wij raden iedereen haar aan!!!